Om Helsepris.dk

Der er efterhånden mange netbutikker der sælger helsekostprodukter, så det er svært at få et samlet overblik, og sammenligne ting som pris og forsendelsesomkostninger for en vare. Helsepris.dk tilbyder den mest komplette oversigt over helsekostprodukter der kan købes i Danmark, så du kan få det store overblik over hvor du kan købe det billigst.

Hvordan bliver siden finansieret?

Helsepris.dk finansieres af reklamer. Det fungerer på den måde at hvis du køber varer i en netbutik via et link fra siden modtager Helsepris.dk provision fra netbutikken. Det finansierer hjemmesiden, så den fortsat kan hjælpe forbrugeren med at finde de rette helsekostprodukter til de bedste priser. Helsepris.dk sælger ikke selv helsekostprodukter. Helsepris.dk indsamler blot oplysningerne fra helsekostbutikkerne til dig, og har ikke noget med selve handlen at gøre. Du bør selv tjekke priser og forsendelsesomkostninger hos netbutikken inden du køber, og spørgsmål om køb af helsekostprodukter skal rettes direkte til helsekostbutikken.

Hvordan bruger jeg siden?

Det er meget enkelt: Lav en søgning efter det produkt du leder efter, og resultatet vil liste produktnavnene op med pris og fragt, med mulighed for at sortere efter laveste pris først. Hvis du nøjes med at skrive et par bogstaver i søgefeltet og venter lidt vil systemet komme med forslag til hvad du kunne søge efter. For eksempel "koko" vil foreslå "kokosolie". Når du har fundet det produkt du søger efter klikker du på "Gå til butik". Siden vil lukke op i et nyt vindue, så du altid kan gå tilbage til din søgning på Helsepris.dk.

Hvilke butikker er med?

Disse butikker er med hos Helsepris, flere vil blive tilføjet hen ad vejen:

Gode forslag modtages gerne

Hvis du har forslag til hvordan siden kan gøres endnu bedre hører vi meget gerne fra dig, klik på "Kontakt" i toppen. Vores mål er at tilbyde et effektivt redskab til dig når du leder efter helsekost, og vil finde ud af hvad der findes derude, hvem der tilbyder det, og hvad prisen er.